poikkeusajan lukkari 21.jpg
JALKAPALLO

Kölvissä pelataan jalkapalloa reilussa hengessä. Tärkeintä on, että kaikki saavat osallistua! Futsalia pelataan joka viikko, ja Kölvi järjestää monikulttuurisen jalkapalloturnauksen kaksi kertaa vuodessa.

 
KEITTIÖ

Keittiö kerää kaikki koolle saman pöydän ääreen. Kölvin kävijät vaihtavat keittiössä kuulumiset, tutustuvat toisiinsa ja oppivat samalla toistensa kulttuuria ja suomen kieltä. Keittiö on kaikkien käytössä ja se pidetään siistinä yhdessä. Kölvissä on aina tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa.

 
LÄKSYHUONE

Kölvi-apu tarkoittaa, että Kölvin suomenkieliset vapaaehtoiset ja työntekijät auttavat läksyissä ja arkiasioissa. Kölvistä saa tukea opiskeluun, opiskelupaikan tai asunnon löytämiseen, laskujen maksamiseen, työnhakuun tai Kelan ja TE-palveluiden käyttämiseen. Samalla voi tutustua suomenkielisiin vapaaehtoisiin. Kölvin läksyhuone on rauhallinen tila, jossa on käytössä tietokoneita ja tulostin.

 
OLOHUONE

Olohuoneen sohville tullaan juttelemaan, pelaamaan ja katsomaan televisiota yhdessä. Olohuoneessa on myös tilaa olla omassa rauhassa, vaikka musiikkia kuunnellen. Lisäksi siellä pidetään kokouksia, teemailtoja ja pienryhmiä.

Kölvi-demokratia

Kokouksissa Kölvin kävijät päättävät yhdessä Kölvin asioista. Kaikki voivat kertoa, mitä toimintaa he toivovat ja tarvitsevat. Kölvi-demokratia pidetään keskiviikkoisin

kerran kuukaudessa.

Kölvi-teemat

Teemailloissa käsitellään yhdessä jotakin tärkeää aihetta, esimerkiksi työn- tai asunnonhakua, seurustelukulttuuria Suomessa, suomalaisia juhlaperinteitä tai rasismia. Kölvin kävijät ehdottavat kiinnostavia teema-aiheita, ja iltoihin kutsutaan joskus vierailijoita puhumaan. Teemailta on kerran kuukaudessa torstaina.

Pienryhmät

Kölvissä pienryhmissä käsitellään yhdessä jotakin tärkeää aihetta. Pienryhmät ovat kaikille avoimia ja kokoontuvat kerran viikossa. Tällä hetkellä toimivia pienryhmiä ovat Hyvinvointiryhmä ja

Rauhanryhmä.

 
 

KÖLVIN

AUKIOLOAJAT

Tarkista aikataulut  Kölvin viikkolukujärjestyksestä

KÖLVIN 

OSOITE

Kölvi-toiminta

Pakolaisnuorten tuki ry

Otavalankatu 12 A

33100 Tampere

3. kerros

KEHITTÄMISYKSIKÖN

OSOITE

Kehittämisyksikkö

Pakolaisnuorten tuki ry

Arttelin järjestötalo, 3. kerros

Salhojankatu 42

33500 Tampere 

©2017 KÖLVI-TOIMINTA 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
Kolvi (31 of 56)-31