Haluatko tehdä harjoittelun tai opinnäytteen Kölvi-toiminnassa? Tai kiinnostuitko yhdistyksen kehittämishankkeista? Etsimme harjoittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita monikulttuurisesta nuorisotyöstä ja kohtaamistyöstä.

 

Syyskauden 2019 harjoittelupaikat on täytetty. Tällä hetkellä emme ota uusia harjoittelijoita. Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä vastaaviin työntekijöihin ja kysy harjoittelumahdollisuuksia myöhemmin.

Meillä voit keskittyä kohtaamistyöhön, toteuttaa ideoimasi toiminnallisen työpajan tai vetää pienryhmää. Odotamme harjoittelijoiltamme ammatillista otetta, oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja suurta sydäntä.

Kölvi sopii eri koulutusasteiden harjoittelu- ja opinnäytetöiden toteutuspaikaksi:

Ammatillisen perustutkinnon tai erikoisammattitutkinnon opiskelijat sosiaali- ja terveysalalla ja humanistisella ja kasvatusalalla, kun opiskelet esimerkiksi lasten ja nuorten erityisohjaajan tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan ammattitutkintoa tai mielenterveys- ja päihdetyötä.

Ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijat sosiaali- ja terveysalalla tai kulttuurialalla, kun opiskelet esimerkiksi nuoriso- ja aikuissosiaalityön, musiikkipedagogin tai yhteisöpedagogin tutkintoa ja olet kiinnostunut monikulttuurisesta sosiaalityöstä.

​Kandi- ja maisterivaiheen yliopisto-opiskelijat yhteiskuntatieteiden, kulttuurintutkimuksen ja kasvatustieteiden aloilla, kuten sosiaalityön, nuorisotyön ja -tutkimuksen, sukupuolentutkimuksen, mediakasvatuksen, sosiologian, sosiaalipolitiikan ja politiikan tutkimuksen oppiaineissa.​

ota yhteys

  Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Pakolaisnuorten tuki ry tekee ja kehittää monikulttuurista nuorisotyötä valtakunnallisesti. Yhdistys järjestää pakolaistaustaisia nuoria tukevaa toimintaa Tampereella.

Työpaikkana yhdistyksessä vaalitaan työn merkityksellisyyttä ja mielekkyyttä. Työntekijöitä ohjataan oman työn omistajuuteen. Yhdistys arvostaa koulutettuja ammattilaisia, jotka tuovat tiimiin uutta osaamista. Työpaikan ilmapiiri on kehittävä, ja työntekijöitä kannustetaan osallistumaan omaa toimenkuvaa tukeviin koulutuksiin.

 

Työyhteisön monimuotoisuus on yhdistykselle tärkeää. Työntekijän oma kokemus kieli- ja kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuulumisesta nähdään arvokkaana. Myös esimerkiksi drin, somalin, kurdin tai arabian kielen taito katsotaan eduksi.

 

Yhdistyksen työyhteisö on kannustava ja lämmin. Kokoaikaisten työntekijöiden työssä jaksamista tuetaan mahdollisuudella saada työnohjausta, ja työntekijöillä on käytössään viikoittainen liikuntatunti.

KÖLVIN

AUKIOLOAJAT

Tiistai 12.00-18.00

Keskiviikko 11.00-20.00

Torstai 13.00-20.00

KÖLVIN 

OSOITE

Kölvi-toiminta

Pakolaisnuorten tuki ry

Vainiokatu 2

33500 Tampere 

Varaa aika, kun tulet

maanantaina tai perjantaina.

Saukkolan pysäkki, Bussi 15

Tapionkadun pysäkki, Bussi 2

KEHITTÄMISYKSIKÖN

OSOITE

Kehittämisyksikkö

Pakolaisnuorten tuki ry

Arttelin järjestötalo, 3. kerros

Salhojankatu 42

33500 Tampere 

©2017 KÖLVI-TOIMINTA