Harjoittelu tai opinnäyte meillä?

Haluatko tehdä harjoittelun tai opinnäytteen Kölvi-toiminnassa? Tai kiinnostuitko yhdistyksen kehittämishankkeista? Etsimme harjoittelijoita, jotka ovat kiinnostuneita monikulttuurisesta nuorisotyöstä ja kohtaamistyöstä.

 

Syyskauden 2019 harjoittelupaikat on täytetty. Tällä hetkellä emme ota uusia harjoittelijoita. Ota kuitenkin rohkeasti yhteyttä vastaaviin työntekijöihin ja kysy harjoittelumahdollisuuksia myöhemmin.

Meillä voit keskittyä kohtaamistyöhön, toteuttaa ideoimasi toiminnallisen työpajan tai vetää pienryhmää. Odotamme harjoittelijoiltamme ammatillista otetta, oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja suurta sydäntä.

Kölvi sopii eri koulutusasteiden harjoittelu- ja opinnäytetöiden toteutuspaikaksi:

Ammatillisen perustutkinnon tai erikoisammattitutkinnon opiskelijat sosiaali- ja terveysalalla ja humanistisella ja kasvatusalalla, kun opiskelet esimerkiksi lasten ja nuorten erityisohjaajan tai nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan ammattitutkintoa tai mielenterveys- ja päihdetyötä.

Ammattikorkeakoulututkinnon opiskelijat sosiaali- ja terveysalalla tai kulttuurialalla, kun opiskelet esimerkiksi nuoriso- ja aikuissosiaalityön, musiikkipedagogin tai yhteisöpedagogin tutkintoa ja olet kiinnostunut monikulttuurisesta sosiaalityöstä.

​Kandi- ja maisterivaiheen yliopisto-opiskelijat yhteiskuntatieteiden, kulttuurintutkimuksen ja kasvatustieteiden aloilla, kuten sosiaalityön, nuorisotyön ja -tutkimuksen, sukupuolentutkimuksen, mediakasvatuksen, sosiologian, sosiaalipolitiikan ja politiikan tutkimuksen oppiaineissa.​

ota yhteys

Työpaikat Kölvi-toiminnassa ja kehittämishankkeissa 

 Poikatyönohjaaja

 

Oletko 18-30 -vuotias…
- työtön tai vastavalmistunut?
- viimeisellä vuodella opinnoissa ja etsimässä oppisopimuspaikkaa?
- rohkea, vastuullinen ja oma-aloitteinen?
Onko sinulla omaa kokemusta maahanmuutosta tai osaatko esim. arabiaa, daria, somalin tai kurdin kieltä?

Tule Kölviin töihin! Etsimme innostunutta ja sitoutunutta poikatyön ohjaajaa maahanmuuttajapoikatyön tiimiimme. Kölvi-toiminta järjestää harrastus- ja tukitoimintaa sosiaalisen erityisnuorisotyön keinoin 12-25 -vuotiaille maahanmuuttaja- ja pakolaistaustaisille pojille. Kannustamme nuoria kaikista sukupuolista ja erilaisista kieli- ja kulttuuritaustoista hakemaan paikkaa.

Työnkuvaasi kuuluu:
- maahanmuuttajapoikien läksy- ja ryhmänohjaus sekä liikunnanohjaus Kölvissä.
- Uusien maahanmuuttajapoikien tavoittaminen Kölvi-toimintaan kouluissa, nuorisotiloilla ja muissa nuorten ympäristöissä.

Työsuhde alkaa elokuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on kokoaikainen ja kestää vuoden. Työkielemme on suomi. Työ on iltapainotteista. Palkka on sosiaalialan järjestöjen TES:n mukainen 2. palkkaluokka. Katsomme eduksi sosiaali- ja terveysalan tai kasvatusalan perustutkinnon tai muun vastaavan sosiaalialan koulutuksen. Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta alalta, mutta kerro hakemuksessasi, jos sinulla on aiempaa kokemusta työstä, harjoittelusta tai vapaaehtoistoiminnasta lasten, nuorten tai ryhmien kanssa. Kerro myös miksi juuri sinä haluat töihin Kölviin!

Laita hakemuksesi ja CV:si 31.5.2020 mennessä Roni Khalatyanille roni.khalatyan@kolvi.fi
Lisätietoja työpaikasta 13.-31.5.2020 välillä: Roni Khalatyan: 044 556 5008 
 

Pakolaisnuorten tuki ry työnantajana​

Pakolaisnuorten tuki ry tekee ja kehittää monikulttuurista nuorisotyötä valtakunnallisesti. Yhdistys järjestää pakolaistaustaisia nuoria tukevaa toimintaa Tampereella.

Työpaikkana yhdistyksessä vaalitaan työn merkityksellisyyttä ja mielekkyyttä. Työntekijöitä ohjataan oman työn omistajuuteen. Yhdistys arvostaa koulutettuja ammattilaisia, jotka tuovat tiimiin uutta osaamista. Työpaikan ilmapiiri on kehittävä, ja työntekijöitä kannustetaan osallistumaan omaa toimenkuvaa tukeviin koulutuksiin.

 

Työyhteisön monimuotoisuus on yhdistykselle tärkeää. Työntekijän oma kokemus kieli- ja kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuulumisesta nähdään arvokkaana. Myös esimerkiksi drin, somalin, kurdin tai arabian kielen taito katsotaan eduksi.

 

Yhdistyksen työyhteisö on kannustava ja lämmin. Kokoaikaisten työntekijöiden työssä jaksamista tuetaan mahdollisuudella saada työnohjausta, ja työntekijöillä on käytössään viikoittainen liikuntatunti.

KÖLVIN

AUKIOLOAJAT

Tarkista aikataulut  Kölvin viikkolukujärjestyksestä

KÖLVIN 

OSOITE

Kölvi-toiminta

Pakolaisnuorten tuki ry

Otavalankatu 12 A

33100 Tampere

3. kerros

KEHITTÄMISYKSIKÖN

OSOITE

Kehittämisyksikkö

Pakolaisnuorten tuki ry

Arttelin järjestötalo, 3. kerros

Salhojankatu 42

33500 Tampere 

©2017 KÖLVI-TOIMINTA 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle